Prechovával sušené konope. Prepadli potraviny v Prešove.

13.05.2008 Celý región

Prechovával sušené konope: Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie 20 ročnému mužovi z Jasenova (okr. Humenné) zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich ...
Obvinený mladík doviezol v priebehu tohto roka z Českej republiky, kde pracuje, sušinu rastliny konope. Túto prechovával u seba doma, pričom v pondelok (12.3.2008) dopoludnia v jednom z humenských obchodných domov bol počas kontroly pracovníkom SBS u neho nájdený sáčok s obsahom sušeného konope s hmotnosťou 3,27 g. Z tohto množstva by bolo možné pripraviť 14 až 33 obvykle jednorazových dávok.

Prepadli potraviny v Prešove:
Včera krátko pre 18:00 h došlo k lúpežnému prepadnutiu v jednej z predajni potravín na sídlisku Sekčov v Prešove.
Do predajne vošiel neznámy muž vo veku okolo 20 rokov, s hnedou pančuchou na tvári a predavačku vyzval, aby si ľahla na zem, pričom na ňu namieril krátku strelnú zbraň čiernej farby. Keď do predajne zo skladu vošla vedúca predajne, namieril zbraň na ňu a vyzval ju, aby mu vydala peniaze. Z obavy o svoj život mu z pokladne vydala hotovosť 10 520. - Sk. Tieto si páchateľ dal do igelitovej tašky a z miesta ušiel. K zraneniu osôb nedošlo. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže a po páchateľovi vyhlásila polícia pátranie.

3/ Vnuk ukradol peniaze starej mame:
Humenskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 18 ročného chlapca z obce Brestov, okr. Humenné.
Obvinený Brestovčan 25.4.2008 v popoludňajších hodinách v mieste svojho trvalého bydliska zobral spod vankúša na válende v kuchyni kľúč od spálne svojej starej mamy, ktorým odomkol dvere do spálne, vošiel dnu a z peňaženky uloženej pod šatami v skrini odcudzil 11 000. -Sk.
 

Vyberte región